> Novetats #ComunitatCherokee

sorteig inscripció #cherokeerider 2021

Amb motiu de la celebració del cinquè any de la #CherokeeRider hem organitzat un sorteig en el que un membre de la #ComunitatCherokee aconseguirà una inscripció gratuïta per a la edició 2021 del nostre esdeveniment estrella, que enguany es celebrarà a Rialp (Pallars Sobirà) els dies 25 i 26 de setembre. Podeu trobar tota la informació d’aquesta edició fent click aquí.

El període per participar al sorteig començarà el dijous 27 de maig del 2021 i acabarà el dijous 10 de juny a les 19:59.

Per participar només heu de complir uns requisits bàsics:

1. Ser membres registrats de la #ComunitatCherokee (No ets membre? Registra’t!)*

2. Seguir al perfil oficial de Ruta Cherokee a Instagram  (Perfil Instagram)

3. Escriu un comentari a aquesta publicació etiquetant a 3 companys/es moteros que vols que vinguin amb tu a la #CherokeeRider 2021. Com més comentaris facis més opcions tindràs de guanyar (ALERTA: Etiqueta a un mínim de 3 persones per comentari).

4. Compartir la publicació a la teva història d’Instagram i etiquetar-nos (@RutaCherokee). Si tens el perfil en privat envia’ns captura!

Així de fàcil és participar en el sorteig!

El sorteig es realitzarà en directe per Instagram el dijous  mitjançant la app CommentPicker el 10/06/2021 a partir de les 20:00. Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora per fer-li “entrega” del premi, si no rebem resposta en el termini d’una setmana es repetirà el sorteig entre els que hagin participat i contactarem amb el nou guanyador/a.

MOLTA SORT!

*El registre es podrà fer un cop finalitzat el sorteig, però és requisit per obtenir el premi!

Actualització 10/06/2021: Ja tenim guanyador, en @efrencelaya ! Gràcies a tots per participar!

Deixa un comentari

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *