Els nostres esdeveniments

Cherokee Rider

La Cherokee és molt més que una concentració motorista, és un gran esdeveniment pels amants de les motos en el cor del Pallars Sobirà.

Cuidem el menjar, la seguretat i sobretot la diversió de tots i cada un dels participants.

No volem ser la concentració més gran, però si la més autèntica i divertida, perquè t’emportis el millor record d’una WILD EXPERIENCE ON WHEELS!

The titan road

Si sents autèntica passió per les motos, t’agrada l’aventura, devorar km i km de carretera… Llavors estàs en el lloc adequat! Ets un autèntic rider i no estàs sol! The Titan Road no és un esdeveniment motociclista més… Ens hem proposat donar el millor per crear l’esdeveniment motociclista definitiu. És per això que al 2018 vam crear The Titan Road! Només per autèntics motoristes, aventurers nats que gaudeixen de la seva moto, i on el principal objectiu és passar uns dies increïbles amb la millor companyia posant a prova la seva destresa i experiència com motoristes.

Cherokee Rider Coast

La concentració estrella de Ruta Cherokee, la Cherokee Rider, en la seva versió més estiuenca.

Format similar a la Cherokee Rider del Pallars però al mes de juny i en un punt de la costa catalana.

Escapada Moto Rural

Una trobada per a motoristes, nova, fresca, diferent i molt exclusiva.
Antic Cal Pubill, situada a Tornafort, a 1.297 mtes d’altitud, ofereix una casa de poble del segle XIX totalment restaurada, conservant tot l’ambient rural però perfectament equipada per acollir fins a 9 participants.